ΠΛΑΚΑΚΙΑ 2018-10-24T15:09:06+00:00

Ζητήστε μας δωρεάν προσφορά για την τοποθέτηση πλακακίων και θα επικοινωνήσουμε σύντομα μαζί σας

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΠΛΑΚΑΚΙΑ

Από τις πιο σημαντικές επιλογές για τη επένδυση του τοίχου είναι και η χρήση της μικρής πλάκας (πλακάκια). Μέσα στις εκατοντάδες ανακαινίσεις που έχουμε πραγματοποιήσει σε διάφορους εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους σχεδόν πάντα χρειάστηκε να χρησιμοποιήσουμε πλακάκια γι’αυτό πλέον η τοποθέτησή τους έχει γίνει ειδικότητά μας

Μέσα από την ιστοσελίδα μας θα δείτε πολλές ανακαινίσεις τοίχων που έχουμε επενδύσει πλακάκια και θα πάρετε μια γεύση για το πως μπορούμε να μεταμορφώσουμε οποιοδήποτε χώρο.

Επίσης, με τις ειδικές κόλλες που διαθέτουμε, μπορούμε να τοποθετήσουμε πλακάκια σε οποιοδήποτε τοίχο είτε είναι μία κατοικία είτε ένα επαγγελματικό κτίριο.

Πρωτοποριακές ανακαινίσεις από την Κοντούλης Κατασκευαστική


Οι οικονομικές προτάσεις μας και η εξειδικευμένη γνώση μας θα σας απαλλάξουν από το άγχος της υγρασίας ενώ ταυτόχρονα θα αναβαθμίσουν το χώρο σε έναν πιο καλαίσθητο και κομψό.

ΕΡΓΑ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥΣ

Παρακάτω θα δείτε την αρχική και την τελική μορφή μερικών έργων που έχουμε αναλάβει. Μετακινώντας το αριστερό βελάκι προς τα αριστερά θα δείτε την αρχική κατάσταση του έργου, ενώ μετακινώντας το ίδιο βελάκι προς τα δεξιά βλέπετε την τελική κατάσταση

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΤΟ ΙΛΙΟΝ

Στην πρόσοψη γωνιακής κατοικίας χρησιμοποιώντας την πρωτοποριακή μηχανή βαψίματος LARIUS THOR

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΤΟ ΓΑΛΑΤΣΙ

Γωνιακής μονοκατοικίας, εξωτερικού και εσωτερικών χώρων

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΡΓΑ

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΡΓΑ ΜΑΣ