ΕΠΙΧΡΙΣΜΑΤΑ 2018-10-24T15:08:54+00:00

Ζητήστε μας δωρεάν προσφορά για την ανακαίνιση του χώρου σας

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΧΡΙΣΜΑΤΑ

 

Το επίχρισμα (ή αλλιώς σοβάς) είναι η σημαντικότερη διαδικασία κατά τη διάρκεια ενός χτισίματος ή μίας ανακαίνισης τοίχου. Εμείς χρησιμοποιώντας πάντοτε τα πιο διαδεδομένα υλικά κονιάματος, καλύπτουμε τους τοίχους με πολλαπλές στρώσεις για καλύτερο αποτέλεσμα.

Έτσι, σας εγγυόμαστε ότι το επίχρισμα θα αντέξει για πάρα πολλά χρόνια στην έκθεση του περιβάλλοντος (ρύπανση, υγρασία κ.λ.π) Εξασφαλίζοντας τις κατάλληλες συνθήκες διαβίωσης εντός τις κατοικίας σας.

Επίσης, με τη σωστή σύνδεση του επιχρίσματος με το σκελετό και τα τούβλα του κτιρίου πετυχαίνουμε το ασφαλέστερο αποτέλεσμα στο θέμα της στατικότητας.

Πρωτοποριακές ανακαινίσεις από την Κοντούλης Κατασκευαστική


Η ποικιλία των κονιαμάτων που χρησιμοποιούμε εμείς για το επίχρισμα είναι μεγάλη περιλαμβάνοντας τύπους όπως γενικής χρήσης, έγχρωμα, θερμομονωτικά, στεγανοποιητικά, διακοσμητικά, επισκευαστικά, γυψοκονιάματα και πολλά άλλα.

ΕΡΓΑ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥΣ

Παρακάτω θα δείτε την αρχική και την τελική μορφή μερικών έργων που έχουμε αναλάβει. Μετακινώντας το αριστερό βελάκι προς τα αριστερά θα δείτε την αρχική κατάσταση του έργου, ενώ μετακινώντας το ίδιο βελάκι προς τα δεξιά βλέπετε την τελική κατάσταση

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΤΟ ΙΛΙΟΝ

Στην πρόσοψη γωνιακής κατοικίας χρησιμοποιώντας την πρωτοποριακή μηχανή βαψίματος LARIUS THOR

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΤΟ ΓΑΛΑΤΣΙ

Γωνιακής μονοκατοικίας, εξωτερικού και εσωτερικών χώρων

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΡΓΑ

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΡΓΑ ΜΑΣ