Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ 2018-01-17T10:29:48+00:00

Ζητήστε μας δωρεάν προσφορά για την ανακαίνιση του χώρου σας

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΝΤΟΥΛΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ

Η εταιρία μας Κοντούλης Αθ. Ιωάννης Κατασκευαστική ειδικεύεται στην κατασκευή και ανακαίνιση κατοικιών, στην περιοχή της Αθήνας αλλά και στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Η 45ης πείρα μας και η οικογενειακή μας παράδοση από πατέρα σε υιό στον χώρο της οικοδομής μας οδήγησε στην ίδρυση της Ι. Αθ. Κοντούλης, το 1997 με έδρα το Ίλιον. Η εταιρία μας δραστηριοποιείται στην κατασκευή και ανακαίνιση κατοικιών καθώς και σε επιμέρους δραστηριότητες όπως κτισίματα-επιχρίσματα-χρωματισμούς των κατοικιών αυτών.
Σκοπός μας είναι η δημιουργία σύγχρονων κατοικιών που να αναταποκρίνονται στις ανάγκες και επιθυμίες των πελατών μας. Η υψηλή ποιότητα υλικών, τα πλήρως εξειδικευμένα και εξοπλισμένα συνεργεία μας καθώς και το αίσθημα ευθύνης που μας διακρίνει κερδίζουν ακόμα και τον πιο απαιτητικό ενδιαφερόμενο. Στόχος της εταιρίας είναι η εξέλιξη και βελτίωσή μας, ώστε να συνεχίσουμε να προσφέρουμε τα σπίτια των ονείρων σας…

kontoulis logo

Με υπευθυνότητα και έμφαση στην ποιότητα κατασκευής, αναλαμβάνουμε την πλήρη ανέγερση της κατοικίας σας και σας παραδίδουμε το κλειδί στο χέρι.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τελευταία νέα της εταιρείας μας

Οι συνεργάτες μας

Τα υλικά που χρησιμοποιούμε για τις οικοδομικές μας εργασίες είναι τα πιο αξιόπιστα και τα πιο ανθεκτικά. Επίσης, οι εταιρείες που συνεργαζόμαστε είναι οι πιο αναγνωρισμένες εταιρείες στον χώρο τις οικοδομής και αυτό είναι το μυστικό της επιτυχία μας