ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ 2017-12-01T17:32:12+00:00

Ζητήστε μας δωρεάν προσφορά για οποιαδήποτε εργασία επιθυμείτε συμπληρώνοντας την φόρμα επικοινωνίας

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κατασκευές όλων των τύπων με τη μεγαλύτερη δυνατή παροχή υπηρεσιών, γιατί σημασία για εμάς έχει η ικανοποίηση του πελάτη

χτισίματα

Η οργάνωση, η άψογη εκτέλεση και η τήρηση του συμφωνηθέντος χρονοδιαγράμματος είναι τα βασικότερα χαρακτηριστικά της κοντούλης Κατασκευαστικής προκειμένου να επέλθει το επιθυμητό αποτέλεσμα.. Η εταιρεία μας εγγυάται τη ποιότητα των εργασιών χτισίματος. Τα οικοδιμικά υλικά καθώς και η άριστη επαγγελματική κατάρτιση των συνεργατών που επιλέγουμε μας εγγυούνται ότι θα κάνουμε τη διαφορά σε οποιαδήποτε εργασία χτισίματος μας ανατεθεί.

Με αυτά τα standards έχουμε πορευτεί όλα αυτά τα χρόνια και με αυτά θα συνεχίσουμε να πορευόμαστε και για τα επόμενα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Επιχρίσματα - κύρια

Το επίχρισμα (ή αλλιώς σοβάς) είναι η σημαντικότερη διαδικασία κατά τη διάρκεια ενός χτισίματος ή μίας ανακαίνισης τοίχου. Εμείς χρησιμοποιώντας πάντοτε τα πιο διαδεδομένα υλικά κονιάματος, καλύπτουμε τους τοίχους με πολλαπλές στρώσεις.Η Κοντούλης κατασκευαστική χρησιμοποιεί μία μεγάλη ποικιλία κονιαμάτων περιλαμβάνοντας πολλούς τύπους όπως

γενικής χρήσης, έγχρωμα, θερμομονωτικά, στεγανοποιητικά, διακοσμητικά, επισκευαστικά, γυψοκονιάματα και πολλά άλλα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δείτε μέσα από την ιστοσελίδα μας μερικές από τις τοποθετήσεις που έχουμε πραγματοποιήσει και αποφασίστε εσείς για το ποιον θα εμπιστευτείτε για τα πλακάκια σας. Η Κοντούλης Κατασκευαστική  σας εγγυάται ότι το αποτέλεσμα θα είναι ανάλογο της προσμονής σας για την ανακαίνιση της κατοικίας σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας με τις απαραίτητες πληροφορίες για τα πλακάκια που θέλετε να τοποθετήσετε και εμείς θα σας δώσουμε μια δωρεάν προσφορά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Με τη τοποθέτηση κεραμοσκεπής από εμάς θα απαλλαχθείτε από τις καταστροφές και τις φθορές που μπορεί να προκαλέσουν τα καιρικά φαινόμενα γιατί η ποιότητα κεραμοσκεπών που χρησιμοποιούμε έιναι η κορυφαία παγκοσμίως. Η Κοντούλης κατασκευαστική ακόμη επιδιορθώνει και συντηρεί την ήδη υπάρχουσα κεραμοσκεπή σας με πολύ μικρό κόστος..

Εμπειστευτείτε μας τη τοποθέτηση ή την επισκευή της κεραμοσκεπής σας και απαλλαγείτε μια και καλή από τις προηγούμενες κακοτεχνίες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ